Конкурс за най-добра снимка на Captiva в Хърватия

Main July 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3880 views | no comments

Лятото е в разгара си и семейната почивка е все по-близо. За целта Chevrolet показа най-доброто, на което е способен Captiva, и как да го превърнем в неизменен помощник за нашата семейна ваканция. За демонстрацията бе избран хърватският остров Паг, чиито многобройни плажове и екзотични места послужиха не само за тестова площадка на високопроходимия SUV, но и за фотосесия на модела. Журналисти от България (в наше лице), Босна и Херцеговина, Румъния, Унгария, Словения, Чехия, Словакия и Сърбия премерихме сили в своеобразна фотографска битка на нациите от Югоизточна Европа, за да покажат как Captiva се вписва във ваканционна среда. А тя наистина има доста подходящи за млади семейни двойки аксесоари – възможност за бързо монтиране на багажна кутия или велосипеди на покрива, теглич, за който можеш да закачиш караваната си, високи прагове, много пространство за багаж и място за до 7 души на борда.
Всеки от екипите трябваше да направи снимки на няколко специални места – във вековна маслинова гора, в така наречения „подводен град” в Цаска, археологически район, където са открити много древни останки от сгради и предмети, на местност, с почти лунен пейзаж, за която се твърди, че е посещавана от извънземни, и на хърватската Ибиса – красивия плаж Зърче.
Всичките тези трудно проходими терени дадоха възможност да изпробваме тракшън контрола, ESC, помощната система за спускане и изкачване на наклон, както и асистенцията при спиране.
В края на деня всеки от участниците в теста-конкурс избра най-добрата си снимка и с нея се включи в битката. Почти като на „Евровизия” всеки от нас гласува след преглед на всички фотографии, без обаче да има право да посочва снимката на своя отбор.
Не без право спечелиха нашите колеги от Сърбия, но в крайна сметка от значение бе, че всички участвахме с огромно удоволствие.

 
Keywords:   chevrolet
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...