Куфари по мярка на Porsche 918 Spyder

Main July 21, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9155 views | no comments

Открай време автомобилите Porsche са считани за играчки за пораснали момчета, а може би и момичета. А когато говорим за скъпи прищявки, не можем да минем и без доза стил. Собствениците на 918 Spyder, а и не само те, вече ще могат да си поръчват и специални куфари и чанти, подходящи точно за този модел. Проектирани са от студиото Porsche Design (съвпадението на имената с автомобилната марка не е случайно, става въпрос за роднинска връзка на създателите). Колекцията идеално подхожда за интериора на суперспортния автомобил. Материалът на тези луксозни аксесоари е същият като този от салона на 918 Spyder. Освен това формата е такава, че да пасва идеално в скромния багажник, като оптимално оползотворява пространството. Серията се предлага в три версии – като комплект за багаж от пет части, пътен от три или от две. Пълният съдържа две кутии за съхранение, две покривала за капаците и куфар с колелца. Обемът на последния е 30 литра. Формата му е такава, че да не пречи на сваления в багажника покрив на 918 Spyder. По желание купувачите ще могат да поръчат и версия с допълнителни 10 л.
Карбонът от централната конзола също е включен в колекцията – използван е за кутиите. Разбира се, всичко е ръчна изработка. Ако се интересувате и от други аксесоари, можете да надникнете на www.porsche.com/tequipment.

 
Keywords:   Porsche
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...