Летен хит засилва интереса към джиповете на Ratola в Македония

Main August 13, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1671 views | no comments

"Здраво цуци да се запознаеме - јас сум типот со џипот..." Този шеговит радиоспот само за седмица се превърна в новия летен хит на най-слушаното македонско радио "Буба мара". Флиртаджийското "Здраво цуци!" (в превод "Здрасти, маце!") вече е популярна закачка сред млади и стари, подобно на нашенското "Ооооо, Пепи!"
"Ефект от рекламата определено има, защото, при положение че всички са "на одмор" и Скопие пустее, в нашия магазин всеки ден идват клиенти да се запознаят с джиповете от клипа - радва се македонският дилър на Ratola Мирослав Затараковски. - Немалка част от посещенията са на път да прераснат в реални сделки, защото хората са приятно изненадани от качествата на нашите джипове и от невероятните ни летни промоции."
Окуражен от славата на "типот со джипот", маркетинговият отдел на българската корпорация Ratola, която държи правата за разпространение на марките SSangYong (Южна Корея) и Brabus (Германия) за България, Македония и Косово, обмисля заснемането на телевизионна версия на клипа. Най-труден е изборът на рекламно лице за македонския пазар. В България в ролята на "типот со джипот" са влизали в различни периоди попзвездата Миро и сръбският му колега Бобан Здравкович, както и една крехка дама, която и в реалния живот не слиза от огромния си джип SSangYong Rexton - фолкфурията Екстра Нина. Покрай своите джипове от Ratola в скандали бяха забъркани футболният рефер Антон Генов и манекенката Анна Шехтова. Списъкът от популярни личности с джипове от Ratola е дълъг, но повечето предпочитат да се крият зад анонимното "типот со джипот". В България отдавна e известно, че мощният джип излъчва сексапил. Време е да го научат и съседите.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...