“Лошото момче” на Maserati вече и в България (Видео)

Main June 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5520 views | no comments

След като дебютира пред публика за първи път по време на миналогодишното автомобилно изложение в Париж, най- екстремният сериен автомобил в историята на Maserati- GranTurismo MC Stradale, вече присъства официално и на родния пазар.

Най-бързото, най-леко и най-мощно Maserati е вдъхновено от едномарковия шампионат Trofeo GranTurismo MC и идва с максимална мощност от 450 конски сили (+10 к.с., GranTurismo S) и максимален въртящ момент от 510 Нм (+20 Нм, GranTurismo S). Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 300 км/ч.

Видео

В екипировката на новото Maserati GranTurismo MC Stradale са включени карбонови спортни седалки, роботизирана предавателна кутия с оптимизиран електронен упраляващ блок, карбон-керамични спирачни дискове, както и за първи път в историята на марката, специален режим на поведение "Race, като допълнение към познатите автоматичен и спортен.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...