Луис Хамилтън на път към перското отличие

Main March 12, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 944 views | no comments

Докато другите пилоти леят пот на тестовете в Барселона, световният шампион Луис Хамилтън се къпе в лъчите на прожекторите, получавайки поредната си награда, този път лично от най-височайшите ръце в империята - тези на кралицата на Обединеното кралство Елисавета II.

През миналата година младокът не само стана първият цветнокож шампион в кралските гонки, но и най-младият пилот, завоювал най-престижното автомобилно звание. Естествено, Луис беше засипан от всевъзможни награди и признания, и беше включен в списъка на лауреатите за получаване на Ордена на Британската империя пета степен. Той вече го получи в Бъкингамския дворец от ръцете на кралицата, която призна, че много внимателно е следила изявите му.

"Това беше един от най-вълнуващите моменти в живота ми" - сподели Луис. "Сложно е да се каже какво изпитвах, стоейки до Нейно Величество, още повече, като разбрах, че тя има желание да посети първия кръг от шампионата в Австралия".

Не може да се каже, че кралицата е била супер-щедра, след като орденът има цели пет степени и за да получи рицарска титла и право да се обръщат към него със "сър", Луис навярно ще трябва да спечели поне още четири шампионски титли.

 
Keywords:   quot
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...