Марк Жирардели и Райнфрийд Хербст пристигнаха в Банско с .... Audi

Main December 18, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1540 views | no comments

- VIP гостите изпитаха спортния дух на Audi Q7 и Audi A6 allroad
по маршрута Солун - Банско

VIP гостите за официалното откриване на ски сезона в Банско пристигнаха в курорта с автомобили Audi. Петкратният носител на световната купа по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели и сребърният медалист от зимните олимпийски игри през 2006 г. Райнфрийд Хербст изпитаха спортния дух на Audi A6 allroad и Audi Q7 по пътя от Солун до ски курорта. Отминаващата 2006 г. е изключително успешна за Хербст. Освен среброто от зимната олимпиада той спечели и първата си световна купа в слалома през месец март в Япония.

За втора поредна година Audi e официален превозвач на VIP гостите в Банско, като автомобилите са предоставени от вносителя на луксозната марка Porsche BG. Суперзвездите Жирардели и Хербст имаха шанса да се поглезят в двата топоборудвани модела Audi с всички възможни екстри като ръчно изработен кожен салон, хромирани елементи и система за обслужване MMI. За сигурното поведение на пътя естествено основен залог е технологията за постоянно задвижване на четирите колела quattro ®, която е серийно внедрена и в Q7 и в A6 Allroad, както и електромеханичната паркинг спирачка, която улеснява потеглянето под наклон, ESP система с Off-road режим и система против приплъзване на колелата ASR

Двата модела Audi - Q7 и A6 Allroad quattro направиха своя дебют на пазара през 2006 г. До сега в света са продадени 39 300 автомобила Audi Q7 и 195 600 Audi A6, включително Audi A6 Allroad quattro. Моделът А6 Allroad quattro съчетава характеристики за висока проходимост и удобство на пътуването. Системата му на окачване и постоянното задвижване на четирите колела quattro® гарантират отлично поведение на всякаква пътна настилка. Audi Q7 е първият модел на марката в класа SUV и едно от най-успешните нововъведения на създателите на системата quattro. Моделът Q7 на Audi постави нови стандарти в сегмента и спечели редица награди (1-во място според класацията на читателите на списание Ауто Билд, пет звезди в американските креш тестове, наградата Златен волан в Германия и автомобил на годината на японския пазар).

Audi подпомага ски спорта не само в България, но и в световен мащаб. През тази година луксозната марка предостави автомобили Audi Q7 и A6 allroad quattro на Германската ски асоциация (DSV), която компанията спонсорира вече 20 години. Като част от програмата за подпомагане на асоциацията, Audi предостави аеродинамичния тунел, от изпитателната заводска линия в Инглощад, за тренировка на скиорите.

Audi е основен спонсор на световното първенство по ски от 2002 г., както и официален партньор на Международната федерация по ски. Автомобилният концерн подкрепя финансово и националните отбори по ски алпийски дисциплини на Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн и Финландия. От този сезон марката ще спонсорира и отбора на Италия. По-рано тази година концернът предостави и 30 автомобила Audi Q7 за състезанията по гигантски слалом в рамките на Световната купа по ски в зимния курорт Кицбюел.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...