Мартин Чой засне първата си ТВ реклама

Main March 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4795 views | no comments

Суперзвездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой засне първата си телевизионна реклама. Чой влиза в ролята на клиент на GERMANOS в най-новия клип на веригата за телекомуникационни продукти и услуги.
Видеото включва и оригинални кадри от състезания на настоящия шампион на Европа и Източна Европа в клас SST 1000. През миналия сезон българинът записа уникален хеттрик от трофеи, като спечели за пореден път и националното първенство. В кариерата си Мартин Чой има вече над 20 титли от шампионатите на България, Балканите и Европа. В момента Чой се състезава за GLOBUL Racing Team в рамките на партньорството си с GLOBUL, което стартира през 2011 г.
“Да бъда част от ТВ клип е нещо ново и забавно за мен. Радвам се, че имам тази възможност и се надявам това да помогне на нашия спорт да получи още повече внимание в България“, каза състезателят.
Мобилният телефон, който се предлага в новия клип, напълно отговаря на нивото на истинска спортна звезда. Това е хитовият смартфон Samsung Galaxy S II. Сред мощните му характеристики са двуядрен процесор, последно поколение Super AMOLED Plus дисплей и 8-мегапикселова камера.
Рекламата с участието на българския мотоциклетен състезател стартира от петък в телевизионния ефир и е част от новата серия ТВ клипове на GERMANOS.



Видео

 
Keywords:   amoled, galaxy, racing team, samsung, sst
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...