Местят дисплея на новото TT пред шофьора

Main January 9, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4055 views | no comments

Изчистен, спортен и фокусиран върху шофьора – така изглежда на пръв поглед интериорът на новото TT, който Audi представи на изложението за потребителска електроника CES, започнало от 6 януари в Лас Вегас. Автомобилът идва с електроника от ново поколение и още повече възможности за свързване с електронни устройства и интернет.
Виртуалният кокпит на ТТ е с напълно дигитален инструментален панел, който показва информацията отпред директно пред шофьора, и мониторът за функциите и навигацията вече не е централно разположен, а е зад волана. Подобно решение е дало пълната свобода на дизайнерите. Като за начало цялото табло е оформено като крило на самолет. Кръглите класически въздушни отвори са реминисценция към реактивните двигатели.
12,3-инчовият TFT монитор е с брилянтна графика, която изглежда като 3D изображение. Дисплеят е с два режима – класически, когато скоростомерът и оборотомерът са водещи, и „инфотейнмънт“, при който виртуалните инструменти се смаляват, отваряйки място за картата на навигационната система.
Мултифункционалният малък спортен волан е с плоска долна страна, менютата приличат на тези на смартфоните. Седалките са спортни, с висока странична поддръжка, която е пневматично регулируема. Въобще всичко лъха на спорт и високи технологии. Видео

 
Keywords:   Audi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...