Миниван Dacia Popster през 2012-а + видео

Main April 4, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2465 views | no comments

Dacia подготвя производството на седемместен миниван, наречен Popster, Автомобилът е развит на базата на Logan MCV, но външността му е съвсем друга - повече прилича на по-породистите си роднини от марката Renault.

Дължината на Dacia Popster е 4,5 метра, отсъства плъзгаща се врата, седемместният салон е опция. Пътническите седалки ще могат да се свалят, но няма да се сгъват в пода, сред стандартните опции са системите за безопасност ABS и ESP.



Новият миниван, по предварителна информация, ще стартира с два мотора - 105 к.с. бензинов и 85 к.с. дизел. При първия разходът на гориво ще е в рамките на 5,5 литра на 100 км, при втория около 5,2 литра на 100 км. Известна и предварителната цена за Европа - за бензина 13 000 евро, за дизела 14 500 евро. Това е доста повече от базовата цена на модела MCV, който в страните на ЕС е достъпен за 8000 евро.

Върви и информация за още един вариант на вана, този път с плъзгаща странична врата и с няколко сантиметра по-дълъг, но не са ясни сроковете му за пускане в производство.

 
Keywords:   logan mcv, popster, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...