Модели KIA обгиржват участниците в „Аустрелиън Оупън“

Main January 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2740 views | no comments

Като главен спонсор на “Аустрелиън Оупън 2012 г.”, KIA ще осигури 101 специално оборудвани автомобила. Официалната церемония по откриването на турнира ще се състои днес в Мелбърн. На събитието ще присъстват ръководители от KIA Motors Австралия и “Тенис Австралия”, както и рекламното лице на KIA - Рафаел Надал. Тази година корейският автопроизводител ще отпразнува 11 годишнината от партньорството си с “Аустрелиън Оупън”, като през периода KIA е предоставил общо 1010 превозни средства за нуждите на турнира.
Автомобилният парк тази години се състои от KIA Sedona (Carnival), Sorento, елегантната Optima седан и изцяло новия представител в Б-сегмента - Rio. Актуалните модели на марката ще служат за превоз на участниците в тенис турнира, официални и VIP гости.
Автомобилите ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.
Предприетите маркетингови активности – “KIA Фен на деня” и “Фен на състезанието” ще се проведат за 6-а поредна година. Всеки ден ще бъде избиран KIA фен, който е с най-атрактивно облекло. Тенис любителят ще бъде показван на гигантските екрани в Rod Laver Arena, а негови снимки ще бъдат качвани в официалната интернет страница на турнира – www.australianopen.com, където всеки он-лайн може да даде своя глас. Победителят на деня ще бъде възнаграден с дигитална камера и ще получи право на участие в конкурса KIA Фен на Аустрелиън Оупън 2012г. с голяма награда – LCD телевизор.
Жителите на Мелбърн ще имат възможност да проследят тенис турнира на живо чрез уеб сайтове, разработени от KIA специално за първенството. Като допълнение, марката ще организира и промоционални игри за посетителите на Grand Slam Oval. Модели с марка KIA ще бъдат позиционирани около “Мелбърн парк” и Grand Slam Oval.
KIA продължава да подкрепя и състезанието за аматьори, което ще се проведе през втората седмица от “Аустрелиън Оупън”. Чрез “Тенис Австралия” компанията насърчава и програмата за подготвяне на деца и обучението им за бъдещи участия в “Аустрелиън Оупън”.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...