Момиче с кемпер, мотоциклет или кабрио?

Main June 27, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8495 views | no comments

Въпреки дъждовете напоследък астрономическото лято е факт, желаните пътешествия започват. Затова решихме да ви помогнем, като класифицираме основните типове мацки, които си падат по забавленията на открито и разкриват тези свои страсти и хобита чрез превозните си средства. И така, какво да очакваме от мацка, която има
кемпер или каравана?
Ами освен ако не е отчаяно застаряващо хипи малко над четиридесетте, очаквайте много приятни изненади. Нека разсъждаваме логично – кемпери и каравани притежават хората, практикуващи активно спортове на открито като сърф, ски, заклети рибари и др. Но още – те са освободени и отворени към света, природата и са неуморни изследователи. Така че очаквайте дългокоса жена с атлетично телосложение, мозък в главата си, нестандартно мислене и умерено свободно отношение към секса. Казвам умерено, защото, ако просто не й влезете под кожата, нямате шансове. Има вероятност това момиче да умее да пали огън и да прави барбекю на открито и да държи на пиене. Но не е задължително. Освен това нищо чудно да печели повече от вас, освен ако караваната (кемперът) не е собственост на „тати” или наследство от старо гадже.
Мотоциклет...Забравете всички календари с голи мацки върху мотоциклет, действителността е много, много по-различна. Макар че съчетанието жена + железен кон e доста секси, много често става въпрос за развинтени мъжкарани, които ако не предпочитат жени, то поне псуват повече от вас, пият два пъти колкото вас, знаят за чарковете на своя турболюбовник повече от вас, някога в училище са носили дебели очила, слушат брутална музика и имат татуиран прилеп на гърба си (или на дебелия си задник). Е, ако това е вашият тип, можете и да опитате. Възможни са и други сценарии – да попаднете на интелигентно мило създание и да обиколите света, правейки любов под открито небе, и тя да разбие сърцето ви, или в най-лошия случай да изтеглите късата сламка във вид на групарка с трипер. За разбитото сърце рецепта не предлагаме освен удавяне в бира с гердан от наденици на шията. КабриолетЕее, тук имате шанса да срещнете момичето, чийто татко работи цар, депутат или нещо в тази сфера. Или пък става въпрос за отчаяна съпруга на бизнесмен. Вариант три, който е най-добър – може би изкарва прилична заплата и е умна и красива. Ако е дъщерята на татко, тази глезана ще ви съсипе нервната система, но пък ще е забавно с нея, защото се отнася към живота с лекомислена радост и пали фитила и от двата края. Но внимавайте, свикнала е да получава всичко, и то веднага, в двойни дози. Отчаяната съпруга пък ще изсипе цялата си нежност върху вас, плюс това няма да иска да ви ожени за себе си, а и при всички положения има на какво да ви научи. Тук съществува един проблем – ще трябва да използвате кабриото само с вдигнат покрив, за да се криете от любопитни очи и най-вече от основния спонсор на семейството. Добре печелещото работещо момиче ще трябва да делите с бизнес делата й и неизменните телефонни разговори. С нея сексът ще е бърз и наситен, но понякога няма нищо по-хубаво от едно бързо в обедната почивка, между няколкото срещи. P. S. Всъщност светът е пълен с изненади и всички тези класификации са пълна глупост.

 
Keywords:   Калейдоскоп
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...