Мото-Пфое вече 11 години подкрепя наградите ИКАР и осигурява приза за цялостен принос

Main March 25, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2055 views | no comments

Източник: www.motopfohe.bg

Ford Модел A от 1928 г. ще доведе до червения килим пред Народен театър Тодор Колев и други номинирани

Мото-Пфое – официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover в България – за единадесета поредна година осигурява приза за цялостно творчество на ежегодните награди ИКАР, които Съюзът на артистите в България провежда на 27.03.2011 г. в Народен театър Иван Вазов. Отличието тази година получава всепризнатият любим актьор на България – Тодор Колев и ще се връчи по време на официалната церемония от управителя на компанията – г-н Атанас Фурнаджиев.

За единадесети пореден път Мото-Пфое осигурява и автомобилите, които ще съпроводят номинираните артисти до церемонията в Народния театър. По традиция това са най-впечатляващите модели на фирмата. По повод трите знакови юбилея през 2011 г. – 90-ата годишнина на Съюза на артистите, 100 години Ford в България и 20 години Мото-Пфое, част от номинираните ще бъдат пристигнат с бляскав ретро Ford от 1928 г. – Модел А. Други ще слязат на червения килим от новия Ford C-MAX – победителя в конкурса Автомобил на 2011 в България в категорията Мултифункционален.

До момента носители на приза са Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова и проф. Румен Цонев.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...