„Мото-Пфое” празнува 20 години с уникален лизинг

Main March 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6091 views | no comments

Moto-Pfohe, една от първите частни компании за продажба и обслужване на автомобили, стартирала след промените в България, днес отпразнува своя двадесетгодишен юбилей. Всичко започва още през 1988 г., когато Карл-Хайнц Пфое за първи път пристига в страната ни с осем употребявани автомобила Ford. Така се полага началото на сътрудничеството с ДФ „Мототехника”, довело на 26 юли 1991 г. до основаването на „Мото-Пфое” ЕООД. През последните двадесет години автомобилният вносител е с постоянно лидерско присъствие в челната тройка на бранша у нас по пазарен дял и продажби.
Днес компанията разполага с 8 собствени търговско-сервизни комплекса – по един в софийските квартали „Люлин” и „Младост”, както и в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен. Към тях трябва да добавим и осемте външни дилърства – Благоевград, Монтана, Габрово, Велико Търново, Шумен, Пазарджик, Хасково и Добрич. В началото компанията бе ексклузивен представител само на марката Ford за България, понастоящем тя е официален дилър и на Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover. Към тази дейност трябва да добавим и групата от дъщерни компании, които предлагат всякакъв вид сервизни услуги, резервни части, гуми и аксесоари, финансиране, застраховки, рент-а-кар и дългосрочни наеми, продажба и изкупуване на употребявани автомобили с доказан произход без оглед на марка и модел.
Степента на клиентското задоволство от предлаганите от компанията стоки и услуги е едно от най-високите нива в Европа – над 95%. Доказателство за това е и най-добрата оценка за търговското обслужване в мрежата на Ford в страната – общо 78 от 100 възможни точки в независимото проучване „Таен клиент”, осъществено от агенцията „Маркет Айс” през 2010 г.
В допълнение към двадесетия рожден ден на „Мото-Пфое” тази година се навършват и сто години от присъствието на автомобилите Ford в България. През юли 1911 г. съдружниците в събирателно дружество „Шпетер и Лъсков” правят първата обиколка на страната с автомобил, продъжила 22 дни. Благодарение на нея множеството българи за първи път в живота си виждат чудноватата самоходна машина Ford Model T. Тази година по следите на легендарната обиколка отново ще преминат оригинални и напълно запазени екземпляри от така наречената „Тенекиената Лизи”, каквото е било галеното прозвище на модела, но в компанията и на най-новите модели в гамата на Синия овал.
„По случай двойния празник и съвместно с Ford Европа „Мото-Пфое” разработи нов подарък за клиентите си – специално предложение за финансов лизинг за изключително качествени и желани модели Ford”, сподели по време на среща с журналисти Димо Николов, управител на компанията. Така в момента желаещите ще могат да купят обзаведен с всички екстри Ford Focus 1.6 Duratec само с 30% първоначална вноска и 199 лв. месечна, като офертата е валидна за 5-годишен лизинг и в нея влиза и 5-годишна гаранция. След изтичането й желаещите могат да се възползват от услугата buy back и да оставят старата си кола за обратно изкупуване.
Подобни са условията и за модела Fiesta, при който месечната вноска дори пада на 144 лв. при стойност на автомобила 17 500 лв. с ДДС.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...