“Мото-Пфое“ с нов модерен комплекс в Бургас

Main May 16, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6765 views | no comments

Днес в Бургас започна строителството на нов търговско-сервизен комплекс на „Мото-Пфое“, официален вносител на марките Ford, Volvo и Land Rover. Първата копка извърши лично собственикът Филип Пфое, в присъствието на кмета на града Димитър Николов, видни гости, клиенти, представители на медиите и членове на мениджърския екип на фирмата.
След по-малко от година собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover ще се радват на всички услуги в портфолиото на „Мото-Пфое“ в един модерен и обширен комплекс - продажба на леки и лекотоварни автомобили (нови и употребявани), доставка на резервни части, бързо и качествено сервизно обслужване на автомобили, застрахователни услуги и пакети, обратно изкупуване, рент а кар и дългосрочни наеми.
Новият модерен комплекс отваря врати още през май 2014 г. Той ще бъде разположен на 7-и км на главния път Бургас – София. Площта на парцела е 19 735 кв. м, от тях 3103 кв. м ще бъдат застроени, сградата ще бъде двуетажна и ще бъде изградена от монтажна стоманобетонна конструкция, която позволява разширяване и разрастване.
Сърцето на центъра ще бъде общ шоурум с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover. Останалите сектори са директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите, хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover, помещение за ремонти на каросерията, бояджийно и тенекеджийно. Ще бъдат обособени и център за продажба на употребявани автомобили, както и такива за „рент а кар“ и дългосрочни наеми на автомобили, кафетерия, паркинги за клиенти, паркови среди за отдих и др.

 
Keywords:   ford, land rover, volvo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...