Най-българският брой на Yachting and Lifestyle “Лято 2014“

Main May 28, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10145 views | no comments

Лятото е достатъчно близо и именно сега е моментът да вземем две важни решения. Едното – къде да държим яхтата си, а другото - към кой остров да надуем платна. Ние идваме точно навреме с новия си брой, за да ви ориентираме накъде да се впуснете в нови приключения. За целта сме ви представили подробно новото яхтено пристанище на Черна гора, а нашият неуморен пътешественик Жига Цоля от Словения е отскочил до острова на най-заможните и най-богатите – Сен Бартелеми, като ни разкрива тайните на местенца, където обикновената резервация просто не помага. В духа на тази тематика водите на Карибско море се разпениха от регатата Les Voiles de Saint Barths – храбри мъже с обветрени, загорели лица и силни ръце, горди яхти и великолепна природа. Загрели сме атмосферата и за друго, традиционно българско събитие, което вече ни очаква в календара на лятото – регатата „Кор Кароли by Lexus”.
Друг българин, макар и пребиваващ в Италия, стяга лодката си MINI, за да обиколи света и да прослави страната ни, попадайки в книгата „Гинес“. С удоволствие се срещнахме с Иван Димов и разказахме неговата история на нашите страници. Искрено му стискаме палци, защото предизвикателството пред него е наистина голямо. Особено като вземем под внимание факта, че лодката му е само 5,8 м. Остава да изчакаме да задухат ализеите, които тя ще впрегне.
Промоутърите на Class 1 пък се отбиха за малко в България и ни разказаха за плановете си за страната ни. Има какво да научите, за да вдигнете гордо глави, от интервюто с Марко Сала и Николо ди Сан Джермано, които са запретнали ръкави, за да организират Гран при на България.
Yachting and Lifestyle сезон „Лято 2014“ е един много български брой. Остава да ви пожелаем приятно четене, попътен вятър и безметежно лято!
И ОЩЕ:
Навигатор Lagoon 450, Sun Odyssey 469, Sea Ray 350 SLX, Zar Formenti ZF-3Яхт Доктор Микроклимат за ветроходциПристан Марина „Монтенегро“ - Монако на БалканитеПристан Сен Бартелеми, островът на богатитеИграчки Red Bull Air RaceСпорт Промоутърите на Class 1 за Гран при на България

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...