Най-големият Терминал на Audi отвори врати в Дубай

Main November 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10125 views | no comments

В Дубай врати отвори най-голямото дилърство на Audi в света и това е съвсем логично, тъй като луксозните стоки са на особена почит там и търсенете им е постоянно. На откриването на т. нар. Dubai Audi terminal пя самата Дженифър Лопез. И в този случай си имаме своето обяснение, но това е друга тема.
Центърът е много повече от дилърство и се отличава с екстравагантна архитектура, нагъната алуминиева фасада и извита линия на шоурумите. Такава сграда може да бъде видяна само на 400 места в света. Първият терминал на Audi отвори врати през 2008 г. в Сидни.
Новият дубайски център ще показва едновременно до 57 нови автомобила, което е повече от всеки друг шоурум на Audi в света.
Сградата е построена с парите на местния дилър - Al Nabooda Automobiles. Простира се върху 9 290,304 кв. м и се издига на три етажа. Два асансьора транспортират автомобилите между различните нива, като вторият етаж е резервиран само за специални поръчкови услуги на Audi.
Навсякъде във вътрешните помещения огромни видео панели, които от компанията наричат Powerwall, показват моделната гама, опциите и технически детайли в мащаб 1:1.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...