Най- икономичната Astra на Opel

Main June 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2415 views | no comments

Opel разпространи информация за най-икономичната версия на модела си Astra, която някога е била лансирана на пазара. Astra ecoFLEX, която ще бъде пусната на пазара в Европа през есента на тази година, обещава среден разход на гориво от само 3.7 литра на 100 километра, което се равнява на вредни СО2 емисии от 99 грама на километър.

В същото време обаче, новото предложение в модификационното портфолио на Astra не страда от липса на динамичен потенциал. Петвратият автомобил идва с максимална мощност от 96 кВт или 130 консик сили, както и с максимален въртящ момент от 300 Нм. Двата агрегата са комбинирани с шестстепенна механична предавателна кутия.

Освен с оптимизиран 1.7 литров задвижващ агрегат, новата Astra ecoFLEX идва със система Start/Stop, регенериране на спирачната енергия, активни аеродинамични елементи в лицевата решетка, както и с подобрено окачване и специални гуми. Крайният резултат е понижение в разхода на гориво с 0.8 литра на 100 километра и на СО2 емисиите с 20 грама на километър, в сравнение с базовата версия Astra 1.7 CDTI.

 
Keywords:   astra, ecoflex, opel
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...