На тенис турнир с Opel днес и утре

Main May 10, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12465 views | no comments

Утре, 11 май, неделя, ще се проведе втората серия състезания от турнира за аматьори Opel Cup 2014 на ТК „Дипломат”, Горна Баня. Турнирът за смесени двойки Opel Cup 2014 днес е предшестван от състезания за мъжки двойки от лятната серия на КАИ НТЛ. По време и на двата дни Opel предоставя най-новите си модели за тест-драйв от участниците в състезанията и публиката. Предвидени са и подаръци за „тестовите пилоти”. Регистрация за участие в състезанията може да стане он-лайн на сайта на НТЛ - www.ntl.bg или на място преди старта на събитията. Турнирът се състои от шест състезания само за смесени двойки в четири града на България (календара можете да видите по-долу). На последното състезание, планирано за 21-ви септември 2014 г. в Пловдив, ще бъде връчена голямата награда за победителите във всичките шест състезания. Двойката победител ще спечели транспорт със самолет и билети за 2 дена от турнира на ATP Masters в Париж на 30 и 31 октомври, 2014 г.
Календар на тенис турнир за смесени двойки Opel Cup 2014:8-9 март – гр. София, СК R5, ж.к. Люлин (с подкрепата на софийските дилъри на Opel Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто)10-11 май – гр. София, ТК Дипломат (с подкрепата на софийските дилъри на Opel Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто)28-29 юни – гр. Сливен, ТК Спорт палас (с подкрепата на дилъра на Opel в Сливен Олимпиа Ауто) 26-27 юли – гр. Варна, ТК Черно море – Елит (с подкрепата на дилъра на Opel във Варна Булвария Варна)13-14 септември – гр. София, ТК 15/40 (с подкрепата на софийските дилъри на Opel Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто)20-21 септември – гр. Пловдив, ТК Локомотив (с подкрепата на дилъра на Opel в Пловдив Стефанов Моторс)

 
Keywords:   opel
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...