Новата А-класа по-евтина у нас, отколкото в Германия

Main July 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2915 views | no comments

С новата А-класа Mercedes-Benz обръща нова страница в компактния сегмент - подчертано емоционален дизайн с мощни двигатели от 109 к.с. до 211 к.с, изключително икономичен разход и вредни емисии от едва 98 г CO2/км. Автомобилът е и с най-добрия в своя клас коефициент на въздушно съпротивление - 0,27. Стандартното оборудване включва COLLISION PREVENTION ASSIST (система за предотвратяване на сблъсък). Цените на новата А-класа започват от 44 828 лева за модел А 180 BlueEFFICIENCY, като тя е с около 7% по-ниска от обявената за Германия. С 15% по-ниска е цената за А 180 CDI - 45 532 лева.
Климатичната инсталация на новата А-класа е с механично регулиране на разпределението на въздушния поток, с противопрахов филтър и режим на рециркулация с комфортна функция (затваряне на прозорците). С 3-спицов мултифункционален волан с 12 бутона, тонирани в зелено термоизолационни ел. стъкла и отопляемо задно стъкло с таймер, както и с 3-точкови обезопасителни колани и много други, базовата конфигурация на този автомобил предлага висококачествено пълно оборудване.
Новата А-класа се предлага със специални предложения в линиите Urban, Style и AMG Sport, с три конструктивни пакета - „Нощ“, „Ексклузив“ и „AMG Ексклузив“, и много други екстри, които могат да бъдат добавени и така моделът да се приспособи към всеки индивидуален вкус и предпочитания.
В модела са направени специални допълнения, характерни доскоро за по-високия автомобилен клас на Mercedes-Benz. Такива са адаптивните биксенонови светлини Intelligent Light System с различни режими на осветяване, ел. регулиране на предна дясна седалка с памет, активен паркинг асистент и др. Таблото на автомобила е от тапицерия със синтетична кожа ARTICO.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...