Новата тунинг мания

Main April 11, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2790 views | no comments

Този път няма да ви запознаваме с поредния автомобил, персонализиран от българското CUSTOM студио Vilner, а с един елемент от превозните средства, който е неделима част от тях и винаги стои пред нас, докато шофираме – воланът.
От около година насам Vilner произвежда ергономични спортни волани, които обаче не се правят с готови калъпи, а се изработват индивидуално, според личните предпочитания на всеки отделен клиент.
При проектирането на волана се съчетават максимално дизайнът с удобството, като освен да се промени формата на оригинала, той може да бъде удебелен в определени зони, за по-добър захват.
Удоволствието да превърнете волана на вашия автомобил в наистина уникален, какъвто няма да има никой друг в света, ще ви струва между 400 и 1200 лева. Цената зависи от вида на материалите, на които ще се спрете, като вариантите от комбинации всъщност са безгранични.
Във воланите на Vilner могат да бъдат вграждани карбонови детайли, които впоследствие да бъдат лакирани или матирани, според вашия вкус, като няма значение каква марка и модел е автомобилът. Времето за изработване на един волан е 5-7 дни, но задължително след предварително записан час, за да могат сроковете да бъдат спазени.

На снимките можете да видите само някои от нашите проекти, като на повечето са показани воланите преди и след персонализацията им, за да се проследи по-лесно разликата. В конкретните случаи са използвани материали като Алкантара, напа, карбонова кожа, перфорирана кожа и детайли от въглеродни нишки (карбон).

 
Keywords:   Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...