Новата Fiesta- Поредният отличник на Ford

Main August 27, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1739 views | no comments

Североамериканското подразделение на Ford съобщи, че новото поколение на компактната Fiesta е получило най- високата оценка за безопасността си от тестовете на американската IIHS (Insurance Institute for Highway Safety). Симпатичният мъник е получил 2010 Top Safety Pick, като по този начин се превръща в първият в своя сегмент с подобен висок резултат, след възприемането на новите изпитания на тавана.

След успеха, който отчита новата Fiesta, Ford застава плътно с Toyota, като компания с най- много модели с Top Safety Pick оценка. При фирмата на синия овал с подобен резултат могат да се похвалят осем автомобила.

"Fiesta е доказателство за това, че малката кола може да бъде изключително сигурна, а спечелването на Top Safety Pick демонстрира за пореден път отдадеността на Ford към предлагането на върхова защита в случай на инцидент за нашите клиенти, коментират от Ford. "Fiesta комбинира здравото купе с най-голям брой предпазни въздушни възглавници сред конкурентите си, както и стандартна електронна стабилизираща програма.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...