Новата Lancia Ypsilon: Старт на заявките

Main April 13, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1865 views | no comments

От Lancia съобщиха, че вече приемат заявки за закупуването на новото поколение на шикозното си предложение Ypsilon. Първите продажби на версията 2011-та година на модела ще бъдат осъществени на основните за марката европейски пазари през юни тази година.

Четвъртата еволюция на успешния модел (над 1.5 милиона продадени екземпляра), която ще се продава с марката Chrysler във Великобритания, предлага впечатляващо ниво на стил, функционалност и технологичност, и то във вариант с пет врати.

Бъдещите собственици на новата Lancia Ypsilon ще имат възможност да избират между 600 различни "позиции, които ще могат да бъдат персонализирани в трите нива на оборудване. Автомобилът е наличен с избор между два бензинови и един турбодизелов задвижващ агрегат, всеки един от които е комбиниран с автоматична система за икономия на горивото Stop & Start.

В стандартното оборудване на Lancia Ypsilon 2011 са включени също така и електронна стабилизираща програма, система за подпомагане на потеглянето по наклон, електронна система за разпределение на спирачното усилие, минимум 4 предпазни въздушни възглавници и други.

 
Keywords:   amp, chrysler, lancia, lancia ypsilon
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...