Нова гума за междуградски ремаркета осигурява по-дълъг пробег

Main October 6, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6315 views | no comments

Goodyear пуска съвсем нова гама от гуми за междуградските ремаркета Regional RHT II, която осигурява с до 30% по-дълъг пробег в сравнение с нейния предшественик Goodyear Regional RHT. Regional RHT II серията е основно за 22,5-инчови джанти и носи още по-ниски разходи на километър. Отличната устойчивост на боксуване на мокра настилка и голямата здравина са едни от нововъведенията. Новата серия включва и гума с висока товароносимост, която може да предостави товарен капацитет на ос от 10 тона. Гумите Regional RHT II са съобразени с новия регламент 661/2009 на ЕС. Постигат отлични нива на шум и съпротивление при търкаляне, както и добра дълготрайност.
Ключовите характеристики на дизайна на Regional RHT II са оптимизираната многорадиусова шарка, здравите раменни ребра и зигзагообразните канали на протектора. Те осигуряват равномерно и оптимално износване и здравина по време на маневриране. Каналите намаляват до минимум задържането на камъчета и подобряват сцеплението на мокра настилка.
Потенциалът за по-дълъг пробег се дължи на новата каучукова смес на протектора и 15% по-големия обем на гума, подлежаща на износване. Протекторът на гумата е с 10 мм по-широк и с 8% по-дълбок от своя предшественик.
Според проведени сравнителни тестове с новите гуми, тези на предшественика и на един основен конкурент, Regional RHT II осигурява 39% по-дълъг пробег от предшественика си и 19% повече от конкурента.

 
Keywords:   goodyear, rht
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...