Нова програма за индивидуализация на Panamera

Main August 20, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1452 views | no comments

Porsche съобщи, че е разработила нова програма за индивидуализация на четиривратата Panamera. От септември тази година, собствениците на Panamera Turbo ще могат да добавят нови 40 конски сили (общо 540 конски сили) към максималната мощност на своя автомобил, с интегрирането на модула Powerkit. От октомври пък, ще може да бъде поръчан и новият Sport Design Package, какот и нови двадесетцолови Panamera Sport джанти.

Освен с увеличение в максималната мощност, новата Panamera Turbo Powerkit ще може да се похвали и с повишен максимален въртящ момент, който достига 750 Нм. В комбинация със Sport Chrono пакет, резултатът нараства до 800 Нм. В спортен режим, тази модификация на четиривратия модел е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди, което е с 0.1 секунди по-добър резултат в сравнение със "серийната верися на луксозния превозвач. Максималната скорост на движение е увеличена от 303 на 305 км/ч. ОТ компанията коментират, че въпреки увеличението на мощността, в разхода на гориво не се отчита ръст.

Пакетът Powerkit ще бъде наличен за нови автомобили от септември тази година на цена от 16 695 евро. Предлагането му от Porsche Tequipment за вече закупени представители на Panamera ще започне през ноември тази година.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...