Нова тройна комбинация от Fiat и PSA Peugeot Citroen

Main October 4, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1601 views | no comments

-Fiorino, Nemo и Bipper идват до края на годината

След като в края на миналата година Fiat и PSA Peugeot Citroen представиха новите поколения на Peugeot Expert, Citroen Dispatch и Fiat Scudo, а малко преди това и на Fiat Ducato, Citroеn Jumper, Peugeot Boxer, сега двата гиганта демонстрират нов компактен ван, който ще се произвежда с помощта на турската Tofas. При Fiat той се нарича Fiorino, при Citroen е Nemo, а при Peugeot е Bipper.

LCV автомобилите са дълги 3.86 метра и предлагат товарно пространство от 2.5 куб.м. При необходимост от още обем, седалката на пътника има възможност да бъде сгъната. Крайният резултат е пространство от 2.8 куб.м и възможност за превоз на товари с дължина до 2.5 метра.

Достъпът до багажника се осъществява чрез задните врати или чрез плъзгащата се странична, а в кабината могат да бъдат открити множество практични отделения. Впечатление прави и ергономията.

В стандартното оборудване на всеки един от трите автомобила са включени усилвател на волана, спирачна антиблокираща система и предпазна въздушна възглавница за водача. Допълнителната екипировка е внушителна, като в списъка могат да бъдат открити система за подпомагане на паркирането, вторична заключваща система и др.

Трите LCV-та ще се предлагат с избор между бензинови и дизелови двигатели, като особено впечатление правят дизеловите модификации, при които емисиите на CO2 са 119 грама на километър.

 
 

Images Gallery


 

Aston Martin DBS 2008
October 3, 2007
Maserati MC12 2004
October 5, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...