Нова услуга – сертификат за качество на употребявани коли

Main November 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6235 views | no comments

На 16 и 17 ноември 2012 г. в гр. Ямбол се проведе семинар за промотиране на нова услуга на AEI. Основна тема на него бе AEI Сертификат за качество с гаранция на употребявани автомобили на възраст до 15 години.
Събитието се проведе в две части - демонстрационна и семинарна. Демонстрационната част включваше преглед и издаване на Сертификат за качество на употребяван автомобил “Сигурност на пътя” в доверен автосервиз на AEI. Проверяват се 8 ключови пункта, касаещи сигурността на автомобила - окачването, спирачната система, нивото на течностите, качеството им, светлините, климатичната система и електронните системи.
Част от събитието бе и проведената кръгла маса, на която бяха обсъдени условията по гаранция на автомобилите. Лектори бяха специалисти от AEI и представители на застрахователен брокер „Балкан“.
AEI Гаранция на употребявани автомобили ще стартира тестово от декември 2012 г. на територията на София, а от януари 2013 г. - в цялата страна.

 
Keywords:   aei
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...