Новини от Формула 1 в Speed-Press

Main March 14, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 610 views | no comments

Агенция Speed-Press започва да отразява най-популярният автомобилен спорт в света - Формула 1 в сътрдуничество с българското издание на списание F1 Racing. Очаквайте новини от стартове, боксовете и светът на Формула 1.

Най-популярното и продавано списание за Формула 1 в България вече има нов издател. S Media Team включи медията в своето портфолио, което съдържа DriveStyle списание Motor Show, BBC Top Gear България, BBC Knowledge България, BBC Good Food България, Yachting & Lifestyle и Prime Time.

Публикуван за пръв път през 1996 г., днес F1 Racing се издава на 22 езика с 27 международни издания и се продава в повече от 110 държави. Списанието отразява драмата, блясъка и вълнението от най-интригуващия спорт в света - пресъздаден в иновативен и стилен пакет. Успехът на F1 Racing се гради от присъствието на журналисти - лидери на мнение, които са сред най-уважаваните, фотографии - носители на много награди, изключително колоритен и раздвижен дизайн. По същата логика българският издател на библията на Formula 1 F1 Racing има за цел да привлече в екипа си най-елитните имена в региона.

Най-популярното за Формула 1 издание в света има повече от 8 милиона читатели всеки месец и е водещо заглавие на британския пазар с около 586 000 читатели. С уникалния си стил и редакторско присъствие, F1 Racing е най-влиятелното издание в света на автомобилния спорт, давайки възможност на читателите си да погледнат отвъд сцената на Гран при, а на рекламодателите - една незаменима платформа, върху която да изградят маркетинговите си стратегии.

"След като издаваме най-популярното списание за наука в света, каквото е BBC Knowledge, също така най-известното и четено за автомобили - BBC Top Gear, и, разбира се, най-популярното кулинарно списание BBC Good Food, логично решихме да разширим портфолиото си с черешката на тортата в автомобилния спорт. F1 Racing е най-известното и авторитетно списание за Формула 1 в света", коментира издателят на F1 Racing България арх. Любомир Станиславов.

Главен редактор на F1 Racing България ще бъде Атанас Марков, досега заемащ длъжността зам.-главен редактор на Motor Show. Мениджър на изданието остава досегашният му главен редактор Джордже Пецу.

Договорът на S Media Team с медийния колос от Великобритания - Haymarket Media Group, дава възможност за разширяване на дейността на изданието в съседните държави Сърбия, Македония, Албания, Косово и Черна Гора, по подобие на договора за генерално представителство с BBC World Wide.

Новият брой 45 на списанието излезе на пазара точно преди първия старт от Формула 1 за сезона в Бахрейн. В него списанието предлага на читателите обзор на всички отбори, пилоти и писти за сезон 2010 г. Михаел Шумахер се завърна във Формула 1, но с отбора на Mercedes, а F1 Racing проследява първите му километри. Също така медията предлага ексклузивно интервю с Бърни Екълстоун, който споделя своето виждане за новия сезон. Деймън Хил пък взима свое интервю с двамата си наследници - Луис Хамилтън и Дженсън Бътън. За пръв път медия е допусната до старата ферма на Аертон Сена в Бразилия, където племенникът му Бруно развежда F1 Racing. Марк Уебър и Кристиан Хорнер отговарят на въпросите на читателите, а Фелипе Маса споделя за спомените си от катастрофата в Унгария. Как се подготвят за сезона още новите отбори и завърналият се като бос на своя тим Петер Заубер. Подарък за читателите е уникален плакат на Михаел Шумахер и календар на състезанията за сезон 2010 г. с подробна техническа информация за всяка писта.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...