Новите VW Scirocco, VW XLR, VW Golf Cabrio в AUTO BILD 371

Main November 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9115 views | no comments

VW Scirocco, VW XLR, VW Golf Cabrio – всички тези модели са част от бъдещето на „народната марка“, а изводът е, че съществува автомобилен живот и извън SUV-овете, комбитата и вановете. Повече информация за гореспоменатите модели ще откриете в новия брой на българското издание на AUTO BILD.
Този път сравнителните тестове определено ще надминат и най-смелите ви очаквания, защото не става дума нито за двубой, нито дори и за петобой. На ринга излизат цели 15 автомобила, по три от всяка марка. Те са призвани да отговорят на въпроса кой автомобил е най-подходящ за вас - SUV, ван или комби?
Друг сравнителен тест изправя стоманата срещу плата, иначе казано, кабриолета на BMW Серия 4 Кабриолет срещу Audi A5 Cabrio.
Все повече автомобили разчитат на електрическото задвижване, какъвто е случаят на VW e-Up и BMW i3. От страниците на AUTO BILD 371 ще разберете кой от тях се справя по-добре с новото гориво.
Редакторите са споделили и първите си впечатления от Audi RS Q3, Nissan Juke, Seat Leon и BMW 330d Touring xDrive.
Скоро циганското лято ще свърши и зимата пак ще ни изненада. За да сте в час със студения сезон, сме подготвили и тест на зимни гуми.
При употребяваните автомобили този път сме обърнали внимание на модели 4х4 до 8000 лв. Тук са включени Toyota RAV 4, Land Rover Freelander, Honda CR-V, Kia Sportage и Hyundai Santa Fe.
И за десерт рубриката въодушевление ще ви срещне с рали „Хамбург – Берлин“, където важно е преди всичко участието.
И още:Актуално VW Scirocco, VW XLR и VW Golf CabrioСравнение Hyundai i10 и VW Up Представяне Smart For-two и Smart ForFourПърви впечатления Citro

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...