Новият бос на PSA размести топ-мениджмънта

Main June 19, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1183 views | no comments

PSA/Peugeot-Citroen има нов ръководител на марката Peugeot, както и нов финансов шеф, след като новият бос на групировката Филип Варен, заместил уволнения Кристиян Щрайф, назначи досегашният шеф на Citroen Жан-Марк Гал да наблюдава Peugeot и Citroen като шеф на общата маркова стратегия на PSA. Дългогодишният член на ръководството на PSA Фредерик Сен-Жур оглавява финансите на групировката. Гал ще наблюдава и работата на Фредерик Банзет, който пък оглавява марката Citroen.

Гал е предишен ръководител в Mercedes-Benz и Opel, присъединил се към френската групировка като шеф на Citroen през април и сега замества Жан-Флип Колен като бос на марката Peugeot. Колен замести Сен-Жур като шеф на Peugeot на 1 януари 2008-а, а преди това беше търговски шеф на PSA.

Сен-Жур замества досегашния финансов директор Изабел Мари-Семпер, която беше доста близка с предишния шеф Щрайф. Сега тя заема поста съветник на Варен. Негов втори специален съветник ще бъде Ролан Варданега, който досега отговаряше за производството и компонентите.

Грегоар Оливие запазва поста си на отговарящ за автомобилните програми и стратегии, и се определят трима допълнителни изпълнителни вицепрезиденти, които ще отговарят директно пред Варен - Жан-Клод Хану, корпоративен секретар, Денис Мартен, директор човешки ресурси и Жан-Кристоф Кемар, търговски директор.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...