Новият ван на Mercedes-Benz се казва Citan

Main February 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2790 views | no comments

Новият ван от Mercedes-Benz за градска дистрибуция вече оповести името си – Citan. То е комбинация от латинските „city“ и „titan“, или - „титан в града“.
С представянето на новия автомобил за градска дистрибуция Mercedes-Benz добавя още един член в семейство ванове. Редом с моделите Vario, Sprinter и Vito Citan разширява портфолиото на лекотоварната гама в по-ниския сегмент на т.нар. малки ванове.
Благодарение на богатството си от варианти новият градски ван с трилъчата звезда предлага широко приложение в дистрибуцията. Citan идва във версии товарен фургон, пътнически и товаропътнически в различни дължини и товароносимости.
Citan ще бъде представен официално пред масова публика в края на 2012 г., като за първи път „платнището ще бъде вдигнато“ по време на изложението IAA Commercial Vehicle Show в Хановер в края на септември. Официалната премиера за българския пазар се очаква в началото на 2013 г.
Новият Citan е разработен и тестван съобразно високите изисквания на Mercedes-Benz. Автомобилът е изключително надежден и здрав, обединява типичните за марката характеристики като високо качество, икономичност, безопасност, отлично управление, както и висока ефективност в разхода на гориво и вредните CO2 емисии.
Работата със Citan, неговият интериор, материалите и изпълнението са с високото качество, познато от останалите ванове Mercedes-Benz. Новият лекотоварен автомобил за дистрибуция в града може да се нарече „малкия брат” на Sprinter и Vito. Както и при всеки друг автомобил от гамата лекотоварни на Mercedes-Benz от съображения за сигурност новият ван ще се предлага серийно със системата ESP.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...