Новият Ford Focus тръгна към дилърите

Main February 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2131 views | no comments

Новото поколение на хитовия за Ford модел Focus вече пътува към европейските изложбени центрове на марката. Първите 2500 представителя на модела, произведени в завода на фирмата на синия овал в Саарлуис, Германия, са били натоварени на автовози на 7 февруари и са отпътували към представителите на марката на континента.

По-голямата част от автомобилите, всеки един от които е версия с пет врати, са предназначени за Великобритания- един от най-силните пазари за модела. Над 70% от представителите на новия Focus са от топ-версията Titanium.

Началото на производството на новото поколение Focus в завода в Саарлуис съвпада с 40-та годишнина на комплекса. В момента дневното производство на модела е 1000 единици (версии с четири и пет врати, както и комби), но ще бъде увеличено до 1450 през този месец.

Въпреки че е разработен в Европа, новият Ford Focus е глобален модел, който ще се продава в 120 държави в цял свят. Автомобилът се произвежда и във фирмения завод на компанията в Мичиган, САЩ, а по-късно през тази година ще започне сглобяването му и в Русия. През 2012-та на "процедурата ще бъде поставено начало и в Китай и Тайланд.

 
Keywords:   ford, ford focus, titanium
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...