Новият Mercedes M-класа - първи официални снимки

Main June 8, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4295 views | no comments

Само 24 часа след като в мрежата плъзнаха шпионски снимки на следващото поколение Mercedes-Benz M-клас от марката разпространиха първите официални снимки на машината и разкриха някои данни за нея. Външно новата кола прилича на старата, но всъщност всички елементи на купето са различни. Новата M-класа е по-голяма - на дължина с 24 и на ширина с 16 мм, при запазване на междуосието.

Под капака на новия луксозен всъдеход ще се монтира четирицилиндров, 2,1-литров дизел с мощност 204 к.с., 500 Нм (версия ML250 Bluetec) или 3 л мотор с мощност 258 к.с., 619 Нм (ML350 Bluetec). Сегашното поколение предлага дизели с ходови обеми 3,0 л (204 к.с., 211 к.с. или 231 к.с.) и 4,0 л (306 к.с.). Бензиновото предложение засега е едно - 3,5л, 306 к.с., 370 Нм (ML350 BlueEfficiency) - старият агрегат със същия ходов обем предлагаше 272 к.с., но освен него в гамата влизаха още 5,5-литров мотор 388 к.с. и ML 63 AMG с 6,3-литров двигател 510 к.с.

Независимо от мотора и мощността му, колата ще е оборудвана със 7-степенна автоматична кутия и задвижване на четирите колела. Купувачът ще може да разчита на безброй екстри и системи, включително за разпознаване на пътните знаци, за нощно виждане, активен круз-контрол с автоматично спиране при нужда, автоматично паркиране и др.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...