Новият Peugeot Expert е „Лекотоварен автомобил“ 2007 в България

Main December 10, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3255 views | no comments

Peugeot EXPERT получи наградата Лекотоварен автомобил" 2007 в България в конкурса "Кой е автомобилът? 2007. Конкурсът се организира за втора поредна година и дава право на глас на българските потребители да решат емоционално и прагматично, кой е най-предпочитаният автомобил. Гласуването се състоя на сайта www.bgcar2007.com.

Peugeot EXPERT бе номиниран с двете си версии – пътническа Tepee 8+1 места и Лекотоварна. Клиентите оцениха динамичните качества на автомобила, възможността да пътуват до 9 човека, високото ниво на комфорта, модулируемо вътрешното пространство с 3 реда седалки и с много места за вещи, високото ниво на сигурност с до 6 въздушни възглавници, удобното управление и маневреността.

През октомври Peugeot EXPERT бе обявен за "Международен Ван на Годината 2008 от специализирани журналисти от 20 европейски страни. Призът бе присъден заради голямото разнообразие от каросерии, които предлагат двете височини и двете междуосия на автомобила, товарните обеми между 5 и 7 м³, полезните товари от 1 000 до 1 200 кг и не на последно място удобната експлоатация.

Лекотоварната гама Peugeot, която бе значително обновена през 2006 година с новият BOXER и през 2007 с новият EXPERT, вече се състои от три семейства и скоро ще бъде разширена с ново оригинално предложение - Peugeot BIPPER.

 
Keywords:   amp, peugeot, peugeot expert
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...