Новият Volkswagen Caddy BiFuel вече се предлага в България

Main October 13, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4550 views | no comments

Volkswagen Caddy и Caddy Maxi вече се предлагат в България във вариант BiFuel - със задвижване на газ пропан-бутан (LPG). До момента това е единственият модел в този сегмент, фабрично изпълнен за работа на газ пропан-бутан, разбира се, с пълна гаранция на газовата уредба от производителя. Моделът е с бивалентно задвижване, което позволява както бензинов режим на работа, така и режим на работа само на газ пропан-бутан. Превключването от единия към другия режим е изключително лесно и става чрез натискане на бутон, разположен в основата на скоростния лост.
Задвижването е поверено на мощен 1,6-литров BiFuel двигател с максимална мощност от 102 к.с. на бензин и 98 к.с. на пропан бутан. Газовият резервоар е с капацитет от около 44 литра. Заедно с бензиновия резервоар (с приблизителен капацитет 60 литра) се постига пробег до около 1100 километра с едно зареждане на двата резервоара. В режим на движение само на пропан-бутан, пробегът на автомобила с едно зареждане възлиза на около 430 километра. Не е за пренебрегване и фактът, че инфраструктурата от горивни станции за зареждане с пропан-бутан е изключително добре развита както в България, така и в останалата част на Европа.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...