Новото поколение BMW Z4 ще се разработва съвместно с Toyota

Main January 23, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12360 views | no comments

Третото поколение на BMW Z4 ще предлага двигател, разположен в предната част, и задно задно задвижване. Според информацията Toyota също ще е замесена в разработването на модела. Дизайнът ще бъде вдъхновен от концепцията Vision ConnectedDrive, а инженерите ще се фокусират върху редуциране на теглото.
Новият BMW Z модел ще бъде оборудван със сваляем покрив. Мощността ще се доставя от различни варианти 4-цилиндров и 6-цилиндров агрегат. Теглото ще се редуцира чрез използването на иновативни въглеродни влакна, използвани при i3 и i8. Също така предният и задният капак, рамената на окачването също ще са от карбон, като при вторите той ще е подсилен от пластмаса (CFRR).
BMW ше продава Z3 като роудстър, докато Toyota ще го представи във версия купе. Двете версии ще получат индивидуален стайлинг, а в по-късен етап новото BMW ще получи и обозначение M.

 
Keywords:   bmw
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...