Новото поколение Hyundai i30 получи максималните пет звезди от Euro NCAP

Main May 28, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7705 views | no comments

Новото поколение на модела i30 на корейския автомобилопроизводител Hyundai получи максималната оценка от пет звезди в независимата организация за оценка на автомобилната сигурност Euro NCAP. Резултатите от изключително взискателните изпитания определят новия i30 като един от най-сигурните представители на С-сегмента.
Новото поколение Hyundai i30 получи водещата в своя клас оценка от 90% в категорията „деца в купето“, набирайки максималния сбор точки в изпитанията за защита както в раздел „18-месечни“, така и в „3-годишни“.
В категорията „възрастни в купето“ новото поколение i30 също беше оценено с 90%, като колата показа добра защита както на водача, така и на пътниците. Подглавниците и седалките бяха отличени за добрата защита срещу камшичен удар при сблъсък отзад.
Моделът се представи добре и в изпитанията в категория „пешеходци“ с максимална оценка за защита на краката при удар с бронята. Електронната програма за стабилност, както и системата за напомняне за използване на коланите отпред и отзад, допринесоха за оценката от 86% в категорията „помощни средства за сигурност“.
В Европа всеки екземпляр се продава с пакета на Hyundai “5 години тройна грижа“, което включва петгодишна гаранция без ограничение на пробега, пет години безплатна пътна помощ и пет години безплатни прегледи на техническото състояние на автомобила.

 
Keywords:   euro ncap, hyundai, hyundai i30
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...