Новото Audi A3 Sportback е вече у нас

Main November 28, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8090 views | no comments

Порше БГ представи предпремиерно ново трето поколение Audi A3 Sportback у нас. Компактният модел с пет врати и просторно багажно отделение е с 90 кг по-лек в сравнение с предходния модел благодарение на използваните нови технологии за олекотяване на конструкцията на каросерията, благодарение на което са постигнати завидни динамика и ефективност. Размерите на каросерията на новия Audi A3 Sportback бележат само леко увеличение в сравнение с предходния модел, за разлика от междуосието, което вече достига 2 636 милиметра, бележейки сериозен ръст от 58 милиметра. Компактният модел с пет врати предлага просторно багажно отделение с капацитет между 380 и 1 220 литра.
Двигателите на новия модел са мощни и икономични. Премиера правят два дизелови TDI и два бензинови TFSI. Работният обем варира между 1,4 литра и 2,0 литра, а максималната мощност е в диапазона между 105 и 180 к.с. Прилагането на технологии от модулната платформа за повишаване на ефективността спомагат за намаляване на разхода на гориво средно с 9% в сравнение с предходните модели. НА по-късен етап ще се предлагат допълнителни бензинови и дизелови двигатели, както и TCNG агрегат, който ще използва природен газ или e-gas от екологичната програма на Audi.
Инфоразвлекателната система с интуитивна технология за свързване и системите за подпомагане на водача, предлагани от новия A3 Sportback, поставят нови стандарти в престижния сегмент на компактния автомобилен клас. Цялостният стилистичен език е съсредоточен върху най-важното, като всеки отделен елемент в дизайна демонстрира увереност и естетика. Съобразените с индивидуалните изисквания на потребителите зад волана онлайн услуги, които марката Audi предлага под наименованието connect, спомагат за осъществяване на връзка между водачите и глобалната мрежа, осигурявайки светкавично най-важната за тях информация с максимално лесен достъп. Връзката с интернет се осъществява с помощта на Audi connect – допълнение към навигационната система MMI navigation plus. Пътниците могат да сърфират в мрежата и да ползват eлектронната си поща, Facebook, навигация с изображения от Google Earth и Google Maps Street View напълно свободно благодарение на възможността за безжично свързване на до осем мобилни устройства с бордовата WLAN-мрежа.
Новият Audi A3 Sportback ще бъде на разположение в дилърската мрежа на Порше БГ от февруари 2013 година, като цените започват от 47 077 лв. с ДДС. Версията с двигател 1,2 TFSI ще започне да се предлага малко по-късно. Клиентите ще могат да направят своя избор между нивата на изпълнение Attraction, Ambition и AmbienteАгенция Speed-Press
Повече информация в прикачения файл.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...