Новото BMW 6 Серия Кабриолет вече е в България (Видео)

Main April 5, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2705 views | no comments

Тази вечер, в Сердика Център в София, се състоя официалната премиера на новото поколение Серия 6 Кабриолет на BMW. От компанията коментират, че новият модел продължава дългогодишните традиции на марката да създава кабриолети спиращи дъха с естетичен дизайн и запленяваща динамика. Новото BMW Серия 6 Кабриолет е за взискателни автомобилни ценители с изразен вкус към радостта от шофирането, пътеводен лукс и бляскаво излъчване. Сред особено ексклузивните кабриолети от премиум-сегмента 2+2-местният модел впечатлява с най-ефективни двигатели в своя клас, високотехнологичното окачване и иновативното допълнително оборудване за комфорт, Infotainment и сигурност, част от концепцията ConnectedDrive.

Новото BMW Серия 6 Кабриолет е създадено като автомобил за четирима пасажери. Интериорът предлага изработени по мярка седалки за водача, пътника до него и още двама пътници на задния ред. Висококачествените материали, внимателно подбраните цветове и старателно моделираните повърхности в интериора създават атмосфера на лукс, динамика и стилна функционалност. Типичен за марката елемент на интериорния дизайн е насоченото към водача оформление на кокпита. Средната част на арматурното табло с контролния дисплей на системата за управление iDrive, централните дюзи на вентилацията, както и уредите за управление на музикалната и климатичната инсталации са насочени леко към водача. Освен това лостът за управление на трансмисията, както и бутоните за паркинг-спирачката, активирането на мекия покрив и контрола на динамиката на пътя са разположени на леко отворена към водача и снишена откъм пътника до водача повърхност.

BMW 6 Серия Кабриолет (Премиера в България) from AutoPress Net on Vimeo.


Новото BMW Серия 6 Кабриолет е оборудвано с контролно табло с технология Black Panel. Управлението на навигационната система, телефона и развлекателните функции се извършва от серийната система за управление iDrive, чиито контролен дисплей при новото BMW Серия 6 Кабриолет се отличава с иновативния си дизайн. За пръв път бордовият монитор е оформен като свободно стоящ дисплей вграден във висококачествена, галванизирана хромирана рамка. Серийно мониторът е с размер от 7 инча, а в комбинация с опционалната навигационна система Professional - 10,2 инча.

Новото BMW Серия 6 Кабриолет се оборудва със специфичният за модела електрически мек покрив с характерна архитектура. Многослойният, оптимизиран по отношение на акустиката и стабилността на конструкцията гюрук осигурява превъзходна топлоизолация, което е гаранция за комфортно ползване на автомобила през цялата година. Уникалната визия се осигурява от изпъкващите назад в страничните части на автомобила перки, които в сравнение с предишния модел още по-интензивно подчертават елегантния и строен силует на автомобила. Преходът на линията на покрива към задницата е плавен като при купе. Разположеният директно зад задните седалки вертикален стъклен прозорец е оборудван с подгряване и може да се сваля надолу независимо от мекия покрив.

Автоматичното отваряне и затваряне на мекия покрив серийно се активира с бутон, разположен на средната конзола. Опционалният комфортен достъп позволява активиране на мекият покрив чрез дистанционното управление на ключа. Процесът на отваряне отнема 19, а на затваряне – 24 секунди. Както отварянето, така и затварянето на гюрука могат да се извършват по време на движение при скорост до 40 км/ч.

С дължината си от 4 894 мм. новото BMW Серия 6 Кабриолет е по-дълго от предшественика си със 74 мм. Междуосието е увеличено със същата стойност и вече достига 2 855 мм. Широчината на автомобила е нараснала с 39 до 1 894 мм, докато височината е намалена с 9 до 1 365 мм. Резултатът е не само значително по-мощно и едновременно с това елегантно и стройно излъчване, но и оптимизирано предлагане на място. Въпреки ниската си височина новото BMW Серия 6 Кабриолет предлага повече място над главите както отпред, така и отзад. Освен това регулирането на седалките на водача и на пътника до него по височина може да се извършва в по-широки граници. По-голямата широчина на интериора се усеща на всички места за седене.

Новото BMW Серия 6 Кабриолет се произвежда в завода на BMW в Динголфинг. В този най-голям завод на BMW Group се произвеждат и моделите на BMW Серия 7 и BMW Серия 5. Гъвкавото и ефективно производство в тази фабрика е комбинирано с най-модерни производствени технологии и ориентиран към занаятчийската прецизност стандарт за качество за сглобяване на премиум-автомобили, конфигурирани индивидуално според желанията на клиентите.

Повече информация за новото BMW Серия 6 Кабриолет можете да научите тук: www.bmw.bg http://www.bmw.bg/bg/bg/newvehicles/6series/convertible/2010/showroom/index.html

 
Keywords:   bmw, infotainment
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...