Новото GT на Bentley (Видео)

Main September 9, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1787 views | no comments

Bentley разпространи първата официална информация и снимки на новото поколение на хитовия си модел Continental GT. Изцяло новият дизайн на екстериора и интериора на луксозния спортен превозвач е комбиниран с още по-мощен W-образен, дванадесетцилиндров двигател, а от следващата година и с високо ефективен V8 мотор.

W12 задвижващият агрегат на новото Bentley Continental GT идва с максимална мощност от 423 кВт или 575 консик сили, а максималният му въртящ момент е 700 Нм. Благодарение на интегрираната си FlexFuel горивна система, двигателят е в състояноие да използва като гориво, както бензин, така и биоетанол (Е85), или комбинация от двете. Предавателната кутия е шестстепенна роботизирана с възможност за превключване на скоростите чрез пера от волана.

Новото Bentley Continental GT е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди и да развие максимална скорост на движение от 318 км/ч. Среднит разход на гориво на автомобила е 16.5 литра на 100 километра.

Основните габарити на тежащото 2750 килограма ново GT са дължина 4806 мм, височина 1404 мм и ширина 1944 мм. Междуосието му е 2746 мм.

***
Видео на новото Bentley Continental GT можете да видите тук: www.autopress.tv

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...