Новото Murano и GT-R с премиера на щанда на Nissan

Main November 15, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1058 views | no comments

Видео на новото Murano на Nissan можете да видите тук:AutoPress.tv

По време на салона в Лос Анджелис, президентът на Nissan Motor Co., Карлос Гон, представи новото поколение на Murano и дебютиралият на изложението в Токио GT-R. Втората генерация на луксозния кросовър ще бъде пусната в продажба през януари следващата година, а суперспортният GT-R (цени от 69 850 до 71 900 USD) ще се появи през юни.

Новият Nissan Murano предлага обновен екстериор, основните акценти при който попадат върху още по- внушителната муцуна, както и върху изцяло променената задна част. Сериозно обновление е настъпило и в интериора, където се наблюдават още по- модерни технологии и висококачествени материали. Новото Murano стандартно е оборудвано с 3.5 литров, V6 двигател и второто поколение на безстепенната предавателна кутия Xtronic CVT™.

3.5 литровото сърце на новото Murano е представител на VQ- серията на Nissan и предлага максимална мощност от 265 конски сили. Автомобилът ще бъде наличен в модификации с предно и със задвижване на четирите колела. Всеки един от представителите на кросовъра ще се предлагат стандартно със система за динамичен контрол VDC в комбинация с тракшън контрол.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...