Нов шоурум на Audi отваря врати в Пловдив

Main December 5, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1189 views | no comments

-Продажбите на Audi в България бележат 51% ръст

Нов шоурум на Audi отваря врати в Пловдив в началото на този месец. Продажбено-сервизният комплекс ще работи под името
Porsche Plovdiv. Той е собственост на вносителя на Audi в България - Porsche BG дъщерна фирма на една от една от най-големите фирми в Европа за търговия с автомобили Porsche Holding. Porsche Plovdiv е третият собствен дилър, който Porsche BG открива за изминалата година и половина от стъпването си на българския пазар.

Продажбено-сервизният комплекс в Пловдив е разположен на площ от 594 кв.м. на Пазарджишко шосе, № 82. В изложбената част ще бъдат представени 4 автомобила Audi. Сервизът в рамките на комплекса е оборудван със съвременна техника в съответствие с високите стандарти на марката Audi. Резервни части оторизираният вносител доставя ежедневно, което допринася допълнително за качеството и скороста на сервизните услуги. Обслужването ще бъде на ниво, което отговаря напълно на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит на Porsche Holding. Екипът на шоурума в Пловдив е професионално подготвен и вече е преминал през курс на обучение.

Желаещите да посетят продажбено – сервизния комплекс Porsche Plovdiv могат да направят това всеки делничен ден от 9.30 до 18.30 и от 10.00 до 14.00 в събота. Те могат да задават своите въпроси и уговарят час за тестово шофиране на телефон 032 95 3330.

-Продажбите на нови автомобили Audi в България бележат 51% ръст за периода януари – октомври 2006 г спрямо миналта година

Откриването на шоурум в Пловдив е поредна стъпка към разширяване на присъствието на Audi на българския пазар. Развитието се основава на добрите продажбени резултати на автомобилите с тази марка в страната. За периода януари – октомври 2006 г. в България са продадени 246 автомобила Audi. Това формира 51% ръст на продажбите спрямо същия период на 2005 г., когато са реализирани 162 автомобилa.

Данните показват, че най-предпочитан модел от клиентите в България за десетте месеца на 2006 г. е Audi А6, от който до краен клиент са предадени 63 автомобила. Със забележителен обем продажби се отличава и премиерният модел Audi Q7, който бе представен на българския пазар през април 2006 г. За периода до октомври 2006 г. от него са предадени 65 автомобила.

 
Keywords:   plovdiv, Porsche
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...