Обявиха българските цени на Clio 4

Main July 17, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4660 views | no comments

Броени дни след официалната информация и снимки за новото Renault Clio 4, излязла на 3 юли 2012 г., поръчките за модела са вече отворени. Цените за Франция започват от 13 700 евро, а за България те стартират от 21 990 лева с ДДС.
Компактният градски автомобил e с изцяло нов дизайн и технологични решения, които ще ви накарат да се влюбите отново в Renault. То съчетава стил и пътно поведение. Новите Energy TCe 90 к.с. и Energy dCi 90 к.с. двигатели със Stop & Start система, резултат от дългогодишния опит на Renault и многобройните успехи във Формула, комбинират нисък разход на гориво, минимални СО2 емисии и истинското удоволствие от шофирането.
Renault Clio 4 е богато оборудвано още от базовите нива. Сред стандартното оборудване на модела са карта Renault за дистанционно заключване/отключване на автомобила, круиз-контрол, сервоусилвател на волана, ESP - Електронна система за динамичен контрол на траекторията и др.
От май 2013 г. на нашия пазар ще дебютира и най-скъпата версия с ниво на обзавеждане Dynamique, дизелов двигател dCi с 90 к.с. и автоматична предавателна кутия с два съединителя.

 
Keywords:   renault, renault 4, Renault Clio
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...