Обявиха цените на VW up! във Великобритания

Main October 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5350 views | no comments

VW ще предлага новия модел up! във Великобритания за 9500 евро. Моделът е оборудван с 1-литров бензинов агрегат с мощност 60 к.с., комбиниран с 5-степенна механична трансмисия. Стандартното оборудване включва брони в цвета на купето, дневни светлини, музикална система и 14-цолови стоманени джанти. Вариантът с ниво на оборудване Move ще включва централно заключване, климатик и електрически стъкла. При желание може да се добаи и старт/стоп система, която намалява разхода на гориво, достигайки 4,2 л/ 100 км. За по-взискателните клиенти VW предлага по-високо оборудване High. Този вариант се задвижва от 1-литров агрегат със 75 к.с. и идва с отопляеми предни седалки, кожен волан, информационно-развлекателна система и 15-цолови джанти.
На последно място, специалното Black and White издание е топ версията на модела. То е базирано на нивото High, но са добавени хромирани странични огледала, уникална тапицерия и 16-цолови лети джанти.
VW up! в момента е достъпен за поръчка, доставките са планирани да започнат през пролетта на 2012 г.

 
Keywords:   volkswagen
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...