Оригинална реклама на Elantra за финала Superbowl

Main January 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1920 views | 2 comments

Кой би си представил само преди няколко години, че Hyundai ще започне да конкурира останалите марки и по отношение на агресивните реклами? Ето че корейците показаха, че не само правят все по-добри автомобили, но и предлагат доста интересни клипове за тях. Четири интересни реклами ще бъдат пуснати по време на финала Superbowl, най-значимото събитие в американския спорт. Във фокуса на тази офанзива е новият Elantra.
Клипът сравнява голяма част от шофьорите с овце, готови да приемат скучните автомобили на останалите производители, дори е показано едно от тези особено „умни" и безспорно вкусни животинчета зад волана на по-обикновена кола, след което изгрява ярката звезда на Elantra.

 
 

 
 

Comments

 
Kiril Angov, (over 13 years ago)
Аз съм овцата :)
+1

Positive: 1
Negative: 0


Gravatar photo
Даката, (over 13 years ago)
Ами и аз вярвам в качеството на Хюндай и особено Киа, но като истински Европеец (понеже сме страшни гъзари) не вярвам само в Европейското... и по точно в немското....ако ме разбирате. Но в БГ ние си имаме и едни синдром да се показваме така че качество некачество трудно ще им е на Корейците какъвто дизайн да изкарат.
+1

Positive: 1
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...