Основни насоки в програмата на OMV Move & Help за 2007 г.

Main April 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2405 views | no comments

През 2007 г. водещата в Централна и Източна Европа петролна и газова група ОМВ ще се фокусира върху безопасността по пътищата чрез проекта си Move & Help. Всички спонсорски и други действия и проекти ще бъдат включени в инициативата. Чрез международната мрежа от бензиностанции ОМВ ще се работи за повишаване вниманието на пътя. Рали пилотът Манфред Щол също ще допринесе за добрата кауза. Допълнителните проекти на партньорите на ОМВ Каритас, SOS детски селища и УНИЦЕФ варират от шофьорски курсове до обучение за безопасно преминаване.

"След толкова положителни отзиви за OMV Move & Help, ние попълваме социалната си програма с още един важен въпрос – сигурността по пътищата, заяви изпълнителният директор на ОМВ Волфганг Рутенсторфер. "Единственият начин да пристигнеш жив и здрав до дестинацията си е да пътуваш сигурно.

Бензиностанциите ОМВ в десет държави подемат инициативата като интегрирана кампания. Общо 200 000 отразителни лентички ще бъдат пуснати в продажба в Австрия, Босна, България, Хърватия, Чехия, Германия, Унгария, Румъния, Сърбия и Словакия. Приходите ще бъдат дарени за образователни и проекти за безопасността по пътищата, провеждани от Каритас, SOS детски селища и УНИЦЕФ.

Отразителните лентички на ОМВ ще са с думите "Виж ме, с които да се наблегне на посланието за разумно каране. Целта им е шофьорите да виждат по-добре деца в условия като лошо осветление например. Стикери със същото послание ще могат да бъдат изпращани на приятели или закачени на дрехи или ученически чанти.


OMV Move & Help на рали надпревари

OMV Rally Team също ще участва в кампанията OMV Move & Help. Пилотите на ОМВ ще предадат знанията и опита си относно безопасността по пътищата и на деца, и на възрастни. За всеки изминат от OMV Kronos Citroen Rally Team километър в специалните отсечки този сезон ще бъдат дарявани по 20 евро за OMV Move & Help. Приходите ще бъдат дарени за образователни и проекти за безопасността по пътищата, включващи около 35 000 деца и тийнейджъри в Европа и Пакистан.

 
Keywords:   amp
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...