Отвори специализираното изложение BMW Expo

Main April 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6585 views | no comments

Днес в столичния Интер Експо Център бе открито специализираното изложение BMW Expo за сертифицирани употребявани автомобили от програмите BMW Premium Selection и Mini Next. Салонът продължава до 14 април.


„Типичният клиент на тези автомобили са семейства, за които това е първи автомобил, или имат заделени пари за нова кола от среден клас, но предпочитат да се качат нагоре към премиум сегментите”, коментира Христина Пейчева, мениджър комуникации на BMW Group България.
В зала 4 и външните площи са изложени над 100 автомобила. Това е трето издание на изложението и досега е посетено от 7500 души. За салона се предлагат специални лихвени условия, които важат до края на април.


Изискванията за попадане на автомобил в BMW Premium Selection е възраст на колата поне 6 месеца и максимум 60 (5 години), или от 6000 до 60 000 км пробег.
Компанията има сътрудничество с AutoExpert International, които изготвят независима безплатна оценка на върнатите автомобили при замяна с продукт от BMW Premium Selection, който има 24 месеца гаранция.
Клиентите могат да избират и от онлайн база данни за цяла Европа, в която има класифицирани над 4000 автомобила.


Най-евтините модели на изложението са тези на Mini. Хечбекът One се предлага на цени от 26 000 лв., а най-скъпото BMW е 640d Gran Coupe на стойност 196 700 лв. и 7800 км пробег. В залата има и актуалното М3 на цена 160 000 лв. Автомобилът е само на 10 000 км.




 
Keywords:   bmw, bmw group, expo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...