Откраднаха болничния картон на Шумахер

Main June 24, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14265 views | no comments

Една седмица след събуждането от кома на 7-кратния шампион във Формула 1 гръмна огромен скандал: от клиниката на пилота е изчезнал неговият болничен картон. „От няколко дни на някои медии се предлагат болнични документи, за които се твърди, че се отнасят за Шумахер“, сподели мениджърката на пилота Сабине Кем в понеделник вечер. „В тази ситуация човек може да чувства само ужас и погнуса“, цитира BILD дамата.
Факт е, че документите са откраднати, потвърждава Кем в свое съобщение. Не е ясно обаче дали предлаганите „на пазара“ са истински. Полицията вече работи по случая. Според bild.de цената за източниците на медицинска информация била минимум 60 000 швейцарски франка (около 100 000 лева). Кем е силно притеснена за последствията, които биха настъпили след разгласяването на интимните подробности от документите. Тя обръща внимание на факта, че както покупката, така и разпространяването на данните от документите е забранено, и заплашва със съд всеки, който дръзне да дава лични подробности около Михаел и състоянието му. На няколко пъти стана ясно, че външни лица се борят да получат достъп до болничната стая, в която е настанен Шумахер.
Опитите за достигане до Шумахер
Малко след инцидента мъж се преоблече като свещеник в опит да достигне до Шумахер. По-късно още двама души се пробваха да влязат в интензивното отделение на Университетската болница в Гренобъл, за да фотографират Михаел. Още тогава съпругата на звездата Корина помоли медиите да се оттеглят и да не пречат на работата на лекарите. Агенция Speed-Press

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...