Още по-бързи Vanquish и Rapide S за 2015 г.

Main August 6, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10860 views | no comments

Британската фирма изнесе информация за подобрения на Vanquish и Rapide S за 2015 г. Vanquish ще стане най-бързо ускоряващият сериен автомобил, произвеждан от компанията, спринтирайки от 0 до 100 км/ч за 3,8 сек. Спортният седан Rapide S ще ускорява до 100 км/ч за 4,4 сек, също с половин секунда по-бързо от модела за 2014 г.

И двете коли ще се предлагат с нова Touchtronic III автоматична 8-степенна скоростна кутия, разработена съвместно със ZF. Смяната на предавка ще отнема само 130 милисекунди, а от Aston насочват вниманието и към съпътстващата подобрена икономия на гориво.

Благодарение на новата трансмисия и съвсем малко добавена мощност към V12 двигателите, съответно с 568 к.с. за Vanquish и 552 к.с. за Rapid S, автомобилите ще развиват максимална скорост от над 200 мили/ч или 322 км/ч.

 
Keywords:   aston martin
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...