“Парещ” хибрид от Honda и MUGEN

Main March 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3446 views | no comments

Европейското спортното подразделение на Honda- MUGEN Euro, обяви че разработва специална версия на хибридния модел CR-Z, който според изявлението на фирмата ще има характерното за представителите от Type R серията на автомобилния производител.

Специалната версия MUGEN на Honda CR-Z ще бъде представена за първи път по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed, което ще се проведе през юли. От спортното подразделение обещават подобрения както по двигателя с вътрешно горене- 1.5-литров i-VTEC, така и по задвижващата система Honda IMA, като крайният резултат ще бъде увеличена мощност и въртящ момент, и оптимизиран разход на гориво.

Доработената от MUGEN Honda CR-Z ще разполага със специални аеродинамичен пакет, изпускателна и питателна система, уникални спирачна система и окачване, конструкционни елементи направени от въглеродни нишки (в това число преден капак), спортни алуминиеви джанти, и други.

За съжаление, от официалното изявление на Honda става ясно, че CR-Z MUGEN ще бъде единствено прототип, който не се предвижда да бъде произвеждан... дори в лимитирана серия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...