Париж 2008: Mercedes-Benz ConceptFASCINATION

Main September 12, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 873 views | no comments

На щанда на Mercedes-Benz на автомобилното изложение в Париж ще се състои световната премиера на студийната разработка ConceptFASCINATION. Футуристичният модел демонстрира не само последните технологични достижения на марката, но и загатва за бъдещата дизайнерска линия на марката.

Уникалната разработка на Mercedes-Benz предлага не само впечатляваща визия, но и директна препратка към евентуалният бъдещ облик на следващия "четириочко. В интериора на автомобила са комбинирани дърво, алуминий и кожа, като крайната цел е била постигането на максимално изтънчена обстановка. Ако това не е достатъчно, от компанията са монтирали във вътрешността хладилно отделение, овлажнител за пури и др.

Студийната разработка Mercedes-Benz ConceptFASCINATION разполага с мощен и екологичен четирицилиндров дизелов двигател с работен обем от 2.2 литра и максимална мощност от 204 конски сили.

 
Keywords:   mercedes benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...